Catelusii au mare nevoie de atentie si de supraveghere din partea unui adult.

Covorasul absorbant este foarte important in primele saptamani, deoarece puiul nu poate fi scos la plimbare pana cand nu termina schema de vaccinare. Este nevoie de rabdare si de timp pentru ca puii sa invete unde trebuie sa isi faca nevoile. De asemenea, puii au nevoie de atentie si timp pentru socializare, in special atunci cand fac cunostinta cu noua casa, astfel incat sa se acomodeze cu locul. Au nevoie de jucarii speciale si rezistente, care sa le umple timpul.

Hrana umeda sau uscata pentru pui de caine trebuie sa corespunda cu talia si cu varsta lor. Este important sa fie hrana premium. In plus, camerele in care puii au acces nu trebuie sa contina cabluri la vedere, plante toxice si obiecte mici pe care sa le inghita. Toate aceste sfaturi si sugestii precum si alte idei de crestere a unui pui sanatos pot fi gasite in detaliu in aceasta categorie. Cainii mici sunt cei mai dragalasi insa au si cea mai mare nevoie de un stapan responsabil si dedicat. Un pui de caine va deveni un adult sanatos daca beneficiaza de ingrijirea recomandata.

7 lucruri haioase pe care puii de catei nu le inteleg

7 lucruri haioase pe care puii de catei nu le inteleg

Motivul pentru care catelusii sunt atat de adorabili este ca sunt lipsiti de experienta. Acestia nu au acea experienta pe…

add comment