Poze cu caini din toate rasele

Cele mai frumoase poze cu caini nu sunt cele din reviste, sunt cele din viata reala.

Aceste poze surprind cainii in diverse ipostaze, in timp ce se joaca, dorm sau mananca si atunci cand isi arata dragostea fata de stapanii lor. Aproape toti cainii sunt fotogenici, iar pozele facute pe nepregatite sunt cele mai reusite si surprind cainii alaturi de stapani in cele mai interesante ipostaze.

Sunt si caini carora nu le place sa faca poze si nu vor sta niciodata ca si cand ar face poza pentru buletin, insa acestia pot fi surprinsi in momentele in care sunt activi si nu sunt atenti la camera. Pozele cu caini care sar si sunt surprinsi cu urechile in vant sunt unele dintre cele mai apreciate. La fel si cele cu cainii care dorm in diverse pozitii.

Privind pozele cu anumite rase de caini, un viitor posesor va sti aproximativ cum se comporta acesta in diverse situatii si cum arata atunci cand alearga, cat de feroce pare, cat de bland si cuminte pare si cat de mare este raportat la piesele de mobilier in jurul carora este fotografiat.

Toate fotografiile oferite de noi sunt preluate de la stapanii de caini care au facut poze in diverse momente, deci imaginile sunt reale si sugestive.

Poze ale fiecarei rase de caini

a