Numele cainelui se stabileste pentru o viata, motiv pentru care o alegere optima presupune sa se aiba in vedere mai multe aspecte.

Numele usor de rostit (scurt – ideal compus din doua silabe), ales in concordanta cu statura, temperamentul si rasa din care face parte i se va potrivi cel mai bine patrupedului declarat "cel mai bun prieten al omului". De astfel, numele pe care cainele il poarta creaza imaginea acestuia in ochii celor care il inconjoara, inspirand incredere sau dimpotriva, teama.

Pentru a se evita confuziile, se pot evita numele care se aseamana cu unele comenzi obisnuite (de exemplu, sezi, asteapta, aport), cu numele unui membru al familiei, indiferent ca este tot un caine sau ca este om si chiar cele foarte comune in randul altor caini. Exemplele de mai jos sunt menite pentru a da idei stapanilor de a alege cel mai bun nume pentru cainele lui.

 

nume de caini beagle

Nume de caini pentru rasa Beagle

Numele cainelui trebuie sa reflecte personalitatea acestuia. Cainii Beagle sunt recunoscuti pentru firea lor jucausa si pentru temperamentul agitat. Nu…

add comment