Sanatatea cainilor depinde in primul rand de modul lor de viata, de grija stapanului dar si de predispozitia lor genetica.

Un caine predispus la anumite afectiuni se va imbolnavi mai repede atunci cand nu este ingrijit corespunzator. Fiecare stapan responsabil se documenteaza cu privire la problemele si sensibilitatile specifice rasei de caine pe care o detine astfel, incat sa ofere animalului de companie tot suportul de care are nevoie pentru a ramane tot timpul sanatos.

Articolele de la specialisti prezinta diverse situatii si sfaturi de alimentatie, ingrijire, pieptanare, curatare si joaca pentru diverse rase de caini, astfel incat fiecare posesor al unui companion blanos sa gaseasca toate informatiile necesare pentru ca acesta sa fie cat mai sanatos si sa ramana alaturi de stapanul sau pentru cat mai mult timp.

Un caine sanatos este un caine fericit si cu pofta de viata, care arata tot timpul bine si pe care blana luceste asa cum se vede in pozele de revista. Un astfel de caine este foarte rar apatic si este mereu gata sa ureze bun venit stapanului sau. In functie de varsta cainelui, planul de ingrijire difera. Alimentatia se schimba in functie de varsta si schemele de vaccinare sunt diferite. Toate aceste informatii sunt importante pentru posesorii de caini.

Alungati respiratia urat mirositoare a cainelui

Alungati respiratia urat mirositoare a cainelui cu alimente naturale

Nimic nu ne bucura mai tare ca pupicul pe care ni-l da cainele nostru ca sa ne binedispuna. Cu toate…

add comment