Caini ce tolereaza statul singur

Niciunui stapan nu ii place sa isi lase cainele singur acasa, insa uneori este nevoie.

Persoanele care lucreaza de dimineata pana seara sau in schimburi si care vor totusi sa aiba un caine, pot cauta printre rasele de caini care tolereaza statul singur.Un astfel de caine va ramane linistit in casa pana cand stapanul se intoarce fara sa deranjeze pe nimeni.

Aceste rase de caini sunt perfecte inclusiv pentru cei care locuiesc in apartament si care vor sa nu isi deranjeze vecinii. Un caine care tolereaza statul singur va sta cuminte, in liniste, pana cand stapanul se intoarce, fara sa latre, sa zgarie sau sa sara si sa darame lucrurile din casa. Astfel, se vor evita plangerile si reclamatiile din partea vecinilor nemultumiti.

Pentru ca acesti caini sa fie fericiti au nevoie de suficienta apa pentru toata ziua, mancare si jucariile preferate. Stapanii care si-au amplasat camere pentru a monitoriza comportamentul cainelui au descoperit ca in mare parte a timpului, acesta sta si leneveste pe canapea sau pe salteluta lui. Rareori cainele se ridica pentru a folosi jucariile si pentru a se dezmorti. La revenirea stapanului insa, cainele merita sa fie recompensat cu atentie, dragoste, mici recompense delicioase si plimbari intense, astfel incat sa se mentina sanatos.