Caini ce latra mult

Toti cainii latra, insa unii mai mult, altii mai putin. Persoanele pasionate de caini ce latra mult vor gasi cu siguranta o rasa potrivita preferintelor proprii.

Cele mai comune rase de caini care latra mult sunt cainii de talie mica, insa exista si caini medii sau mari la fel de guralivi.

Cainii care latra mult si-au dovedit utilitatea de semnal de alarma, functionand la fel ca o sonerie. Atunci cand exista un intrus in curte sau inca de cand se apropie, fie ca este vorba despre un fluture, o pasare sau un hot, ei latra. Acesti caini functioneaza perfect in combinatie cu un caine mai puternic si mai calm. In timp ce unul dintre caini da alarma, celalalt verifica si determina daca este vorba despre o amenintare reala sau despre o alarma falsa.

Cainii care latra mult pot aduce beneficii in ceea ce priveste siguranta, deoarece isi avertizeaza stapanul de fiecare data cand se poate intampla ceva. Acesti caini insa este posibil sa nu fie foarte potriviti pentru\la bloc. Predispozitia lor spre latrat ii face sa reactioneze la toate miscarile din scara blocului sau de la vecini si reclamatiile vor incepe sa curga. La curte insa, acesti caini sunt foarte potriviti.