Caini inteligenti

Un caine inteligent este cea mai buna solutie pentru persoanele care vor sa antreneze animalul de companie, sa il invete trucuri si sa il dreseze acasa.

Aceste rase de caini inteligenti invata totul foarte natural, repede si usor. Exista anumite rase de caini care au un potential urias si daca acesta este exploatat corect, cainele va evolua foarte mult spre surprinderea continua a stapanului sau. Cainii foarte inteligenti nu doar ca retin repede, dar si executa mai natural comenzile. Pentru acestia, joaca si dresajul sunt foarte importante pentru ca le tin timpul si mintea ocupate. Cainele nu se va simti stresat la dresaj si chiar va vrea sa repete ori de cate ori are ocazia.

Intre aceste rase de caini si stapanii lor se construieste o relatie bazata pe empatie si pe dragoste. Cainele se ataseaza enorm de stapan si simte toate aprecierile acestuia, motiv pentru care se straduieste sa execute comenzi si trucuri din ce in ce mai bine. Cu ajutorul acestor rase speciale, cu o inteligenta superioara fata de altele, exista acele relatii stranse si emotionante dintre caine si stapanul sau si invers. Cainii inteligenti sunt si ascultatori si docili, ceea ce inseamna ca unii dintre ei pot locui inclusiv la bloc.