Caini afectuosi cu familia

O familie cu unul sau mai multi copii are nevoie de caini afectuosi cu familia care sa se ataseze de fiecare membru.

In acest sens sunt recomandati cainii calmi si linistiti, care se vor bucura tot timpul atunci cand au ocazia de a imparti canapeaua cu stapanii si de a manca floricele cu acestia la un film.

Acesti caini sunt recunoscuti si pentru capacitatea lor de a fi dresati usor si de a se adapta rapid la orice situatie si modificare. Un astfel de caine va accepta imediat un nou nascut sau un bebelus in casa, fara sa fie gelos si se va atasa imediat de el.

Cainii foarte inteligenti si prietenosi sunt cea mai buna solutie pentru familii. Acesti caini imprumuta din comportamentul stapanilor si stiu cand este momentul sa se retraga, cand trebuie sa se joace si cand este momentul optim pentru iubire si alintare.

Toate rasele de caini potrivite pentru familii sunt perfecte pentru apartament, deoarece este vorba despre caini foarte rabdatori si linistiti. Pentru ca dezvolta o afectiune superioara fata de familie, acesti caini vor suferi daca nu se simt iubiti si apreciati, asa ca joaca trebuie sa fie in plan periodic si recompensele mereu pe lista de cumparaturi.